A

Tervetuloa Sastamalan varauskalenteriin

Odotus on ohi! Varauskalenteri on jälleen nähtävissä uudessa osoitteessa ja uuden ulkomuodon kera. Kalenteri toimii entistä tehokkaammin parempien valikoiden ansiosta. Kalentereista on nähtävissä esimerkiksi Sastamalan kaupungin ylläpitämien kuntosalien, liikuntasalien ja ulkokenttien varaustilanteet. Varaustilanteen tarkistamalla voit huomattavasti helpommin varata yksittäisen vuoron, pelin, turnauksen tai vaikka vakivuoron.
Vakivuorot haetaan sähköisellä lomakkeella os. www.sastamala.fi/vuorohakemus. Muut varaukset tehdään sähköpostitse tai soittamalla kalenterin yhteystiedoissa olevalle yhteyshenkilölle. Huomioithan kalenterikohtaiset varaustavat.
Varausryhmät-osiosta voi tarkastella useampaa varauskalenteria yhdessä näkymässä, esim. kaikki Vinkin vapaa-aikakeskuksen sulkapallo- tai beach volley -kentät. Varausryhmän kalenterit esitetään aina päivänäkymässä ja yksittäiset kalenterit viikkonäkymässä.
Varauskalenteria kehitetään koko ajan ja pyrimme avaamaan asiakkaiden varattavaksi ainakin Hopun tenniskentät kesäkaudeksi 2023. Lisäksi kalenterin käyttöä pyritään laajentamaan kaupungin eri yksiköiden käyttöön.
Otamme mieluusti palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan sähköpostitse: liikuntapalvelut@sastamala.fi